EXIT Toys nieuwe sponsor van MVVA!

Vanaf heden mag MVVA het Achterhoekse buitenspeelgoedbedrijf EXIT Toys tot haar nieuwe sponsor benoemen. Sinds 2011 verkoopt EXIT Toys zwembaden, trampolines, voetbaldoelen en meer in Europa en ver daarbuiten. Met hoogwaardig en mooi buitenspeelgoed stimuleert het bedrijf kinderen om meer buiten te spelen. Een visie die naadloos aansluit bij MVVA.

EXIT Toys steunt MVVA financieel en daarnaast hebben de meiden een mooi cadeau gekregen. Zo hebben alle talenten van MVVA een multisport rebounder en een voetbal ontvangen, waarmee ze thuis kunnen oefenen. ‘Bij MVVA zijn ze echt met hele mooie dingen bezig. Met veel enthousiasme en hart voor de regio wordt er gebouwd aan iets moois. Hier steunen wij MVVA heel graag in’, geeft Marcel Dijk van EXIT Toys aan.

‘Wij zijn erg blij met deze samenwerking. EXIT Toys is een grote naam en heeft affiniteit met onze doelgroep’, geeft Anouk ter Bille van MVVA aan. ‘Bij EXIT Toys zijn ze ervan overtuigd dat leuk buitenspeelgoed zorgt voor éxtra veel speelplezier. Dit speelplezier vinden wij bij MVVA ook erg belangrijk. Naast het ontwikkelen van talent, is het ook een doel van ons om zoveel mogelijk jongeren in beweging te krijgen. Wij stimuleren iedereen om zoveel mogelijk buiten te spelen en te voetballen. Hier gaan we nog meer aandacht aan geven door een nieuwe rubriek te introduceren: Het EXIT Toys voetbaltrucje van de maand. Hiermee hopen we heel veel jongeren te bereiken in de Achterhoek’.
 
 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief