Materiaalman.nl nieuwe sponsor van MVVA!

Wij zijn trots te kunnen melden dat wij Materiaalman.nl als nieuwe sponsor van MVVA mogen verwelkomen. Materiaalman.nl is al jaren een gerenommeerde leverancier van sport trainingsmaterialen voor voetbal, hockey, fitness en thuistraining. Zij zijn leverancier van zowel (top)sportverenigingen, sportbonden, bedrijven als particulieren In Nederland en België.

‘Wij zijn enthousiast en enorm trots dat we samen met andere sponsoren een bijdrage kunnen leveren aan de (verdere) ontwikkeling van het meiden- en vrouwenvoetbal in de Achterhoek. MVVA maakt het mogelijk dat talenten zich in hun eigen regio optimaal kunnen ontwikkelen. De passie, het plezier en de professionaliteit waarmee de speelsters en de staf/organisatie dit samen vormgeven is fantastisch om te zien. Dit spreekt ons bijzonder aan en komt ook overeen met onze werkwijze bij materiaalman.nl’, geeft Bart Meijrink van Materiaalman.nl aan.

Materiaalman.nl staat met hun logo op de mouw van de tenues. Naast een financiële bijdrage hebben zij ook diverse materialen (o.a. hesjes en wedstrijdballen) beschikbaar gesteld. Ook voor een aantal meiden had Bart een mooie verrassing. Afgelopen vrijdag tijdens de training wonnen de twee meiden die het langst konden hooghouden een mooie bal. De winnaressen Karlijn (MO13) en Alicia (MO14) kunnen nu thuis nóg meer oefenen!

Wij willen Materiaalman.nl nogmaals bedanken voor het vertrouwen en de steun!👏🔥
 
 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief