MVVA stelt 2 trainers aan

In januari 2020 wordt er gestart met de talentenacademie. Afgelopen week hebben wij 2 enthousiaste trainers aangesteld. Zij zullen de trainingen voor de groep gaan verzorgen. Ze stellen zichzelf even voor.

Harm Vaags
Heej! Mijn naam is Harm Vaags, ben 22 jaar en kom uit Aalten. Vanaf januari start mijn rol als trainer van de MVVA O13, een leuke kans om zo meisjes met een hoog niveau nóg verder te laten ontwikkelen. Daarnaast ben ik zelf ook actief in de sport, zo train ik De Graafschap O9 en studeer ik aan de ALO in Nijmegen.

Klaske Nyenkamp
Mijn naam is Klaske Nyenkamp. Ik ben 21 jaar en ik woon in Dinxperlo. Ik studeer Social Work op het Saxion in Enschede en daarnaast ben ik veel met voetbal bezig. Toen ik 6 jaar was ben ik begonnen met voetballen en vanaf dat moment is (meiden)voetbal altijd mijn passie geweest. Ik speel zelf in VR1 bij FC Dinxperlo en ik ben daar ook lid van de TC meiden/vrouwen. Daarnaast heb ik 2 seizoenen MO13 getraind, en train ik nu voor het 2e seizoen MO15. Ik zie het als een uitdaging om anderen proberen nog beter te maken en ik vind het belangrijk dat de kwaliteiten van iedere speelster worden gezien en dat ze daarin verder kunnen groeien in teamverband. Daarnaast vind ik het belangrijk dat speelsters plezier hebben en houden in wat ze doen! Ik heb heel veel zin om aan de slag te gaan als assistent trainer bij MVVA en bij te dragen aan de ontwikkeling van talentvolle meiden! Een prachtige uitdaging!

 
 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief