Hof van Eckberge

In januari is Meiden-en Vrouwen Voetbal Achterhoek (MVVA) gestart met een jeugdopleiding voor talentvolle, voetballende meiden. Hof van Eckberge steunt dit project. Maarten Reimes, eigenaar van Hof van Eckberge, is enthousiast over dit unieke project in de Achterhoek. “Wij dragen dit mooie project een warm hart toe. Het is geweldig dat nu ook meiden in onze regio een podium krijgen en zich kunnen ontwikkelen. Samen gaan we het voetbal naar een professioneler niveau tillen”.

Het logo van Hof van Eckberge staat op de achterkant van het tenue en daar is MVVA content mee. “Dit grote en sfeervolle park is uniek in de Achterhoek en heeft veel raakvakken met onze doelgroep. Wij zijn dan ook trots met Hof van Eckberge als partner”, aldus Hilde Gerritsen. “Samen gaan we verder bouwen aan de Achterhoekse Trots!”

Het eerste seizoen van MVVA verliep, ondanks het coronavirus, goed. De initiatiefneemsters van MVVA zijn blij met de ontwikkelingen en kijken met veel vertrouwen en enthousiasme naar de toekomst. Het eerste seizoen is met de meiden en trainers afgesloten bij Hof van Eckberge. “Hof van Eckberge is een binnen- en buitenspeeltuin, dierentuin, restaurant, bowlingbaan en lasergame in één. De meiden hebben zich hier uitstekend vermaakt. Met een barbecue als afsluiting was het een erg leuke middag. Hier zijn we alle werknemers van Hof van Eckberge enorm dankbaar voor”.

Na de zomervakantie stroomt er een nieuw MO13 team in. Zo groeit de jeugdopleiding langzaam door naar een volledige jeugdopleiding voor talentvolle meiden in de Achterhoek. Kijk voor de aftermovie op:

 
 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief