Seesing Personeel en MVVA slaan de handen ineen

In januari start Meiden-en Vrouwen Voetbal Achterhoek (MVVA) met een talentenacademie voor talentvolle, voetballende meiden. Seesing Personeel, hét bureau voor uitzenden, werving & selectie en detachering voor vacatures van elk niveau, gaat dit project financieel ondersteunen. “Wij zijn erg blij met deze samenwerking. Seesing Personeel is een bekende naam in de Achterhoek en is altijd op zoek naar talent. Daarin matchen wij goed met elkaar. Daarnaast kent iedereen hun slogan: door Achterhoekers, voor Achterhoekers. We zijn er trots op dat we samen met hen gaan werken aan een stukje Achterhoekse Trots binnen het voetbal”, geeft Hilde Gerritsen van MVVA aan. “Seesing Personeel is vanaf het begin al enthousiast over onze plannen. Wij zijn ontzettend blij met dit vertrouwen”.

Ook Seesing Personeel is erg content dat het de zogeheten ‘Aanvoerder’ mag zijn van MVVA. “Toen Hilde en Anouk afgelopen voorjaar met dit plan bij ons kwamen, waren wij direct enthousiast. Dat twee dames met passie voor het meiden- en vrouwenvoetbal zoveel energie steken in talentontwikkeling, moet wat ons betreft beloond en gestimuleerd worden”, aldus Sabine ten Holder, Directeur Seesing Personeel.

De talentenacademie start in januari 2020 met haar eerste trainingen. “We vinden het prachtig dat de voetbalsters uit de Achterhoek nu in hun eigen regio de kans krijgen zich verder in hun sport te ontwikkelen. Het resultaat hiervan rijkt echter veel verder dan alleen het voetballen. Het bedrijven van topsport zorgt immers voor drive en discipline en dat zijn eigenschappen die ook in je loopbaan zeer waardevol zijn. Ze leiden dus niet alleen goede voetbalsters op, maar ook goede werkneemsters voor de regio”, besluit Sabine ten Holder.

 
 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief