Speelster van de maand augustus

Het is tijd voor de Seesing Flex speelster van de maand augustus. Deze week zetten wij Kee Hubert, speelster van FC Zutphen, in het โ˜€๏ธ. Kee heeft afgelopen seizoen bij ons veelal centraal in de verdediging gestaan. Een echt bijtertje met goede opbouwende kwaliteiten๐Ÿ‘ย Ondanks haar jonge leeftijd speelt ze dit jaar in de MO14.

๐•๐จ๐ž๐ญ๐›๐š๐ฅ๐ฉ๐š๐ฌ๐ฉ๐จ๐จ๐ซ๐ญ:
๐‘ต๐’‚๐’‚๐’Ž: Kee Hubert
๐‘ณ๐’†๐’†๐’‡๐’•๐’Š๐’‹๐’…: 12 jaar
๐‘ป๐’†๐’‚๐’Ž๐’”: FC Zutphen JO13-1 en MVVA MO14
๐‘ท๐’๐’”๐’Š๐’•๐’Š๐’†: Verdedigster
๐‘ญ๐’‚๐’ ๐’—๐’‚๐’: Ajax
๐‘ฐ๐’…๐’๐’๐’: Stefanie van der Gragt
๐‘ฎ๐’†๐’Œ ๐’๐’‘ ๐’—๐’๐’†๐’•๐’ƒ๐’‚๐’ ๐’๐’Ž๐’…๐’‚๐’•: โ€˜Het is een teamsport, ik kan mijn energie er in kwijt en ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren”
๐‘ฏ๐’๐’† ๐’—๐’Š๐’๐’… ๐’‹๐’† ๐‘ด๐‘ฝ๐‘ฝ๐‘จ?: โ€™Ik vind het heel erg leuk bij MVVA, want de trainingen zijn anders dan bij mijn eigen club en daardoor leer ik ook veel. Ook vind ik het heel erg goed geregeld allemaal”

 
 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief