Sportbrein

Het afgelopen seizoen was Timo Kleinhesselink van Sportbrein en aantal keer aanwezig met de smartgoals bij onze trainingen en selectiedagen. De lampjes zien er super leuk uit en de meiden worden erg nieuwsgierig, maar wat zijn smartgoals eigenlijk?

Het is een interactieve trainingsmethode dat werkt met lichtsignalen. Daar waar de lampen aan gaan moet er gescoord/gedribbeld worden. Er kunnen veel diverse oefeningen gedaan worden en deze oefeningen met smartgoals zijn voor een groot deel onderbouwd door wetenschappelijke kennis. Deze wetenschappelijke kennis wordt ook veelvuldig toegepast in coaching- en reflectiemomenten.

Ieder individu is natuurlijk uniek, maar tussen mannen en vrouwen zitten ook verschillen. Meiden/vrouwen hebben enkele unieke breineigenschappen t.o.v. van jongens/mannen! Wil je hier meer over weten of ben je benieuwd naar Sportbrein? Zie onderstaande link:

https://sportbrein.com/blog/sportbrein-en-mvva-meiden-vrouwen-voetbal-achterhoek?fbclid=IwAR0LNxWa3ZAcohcgufCx65PHTy0qfC_4RvopT3F_5mnPHFtYizg53UF8HbI

 
 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief