Vacature: train(st)er voor de MO13

Vacature
In januari 2020 is Meiden en Vrouwenvoetbal Achterhoek (MVVA) gestart met een talentenacademie voor meiden. Wil jij talenten uit de Achterhoek helpen bij hun ontwikkeling? Lees dan snel verder!
 
De tijd dat voetbal alleen iets voor mannen was, is eigenlijk al lang verleden tijd. Om talentvolle meiden in de Achterhoek dichtbij huis ontwikkelingsmogelijkheden te bieden, is in 2019 MVVA opgericht met als doel om het meiden- en vrouwenvoetbal in de Achterhoek kwalitatief te laten groeien. MVVA is een talentenacademie voor meiden, waar talentvolle amateurspeelsters trainen, wedstrijden en toernooien spelen op hoog niveau. We beginnen klein en groeien langzaam uit naar een volwaardige academie. Volgend seizoen hebben we twee teams, een MO13 en MO14. Zij trainen elke vrijdagavond op de Bezelhorst in Doetinchem en spelen geregeld oefenwedstrijden tegen diverse teams. Naarmate ze ouder worden, wordt ook de intensiteit en de frequentie van de trainingen groter.
 
MO13
Voor het nieuwe MO13 team zijn we op zoek naar een enthousiaste en bekwame train(st)er. Voor elk team hebben we twee train(st) ers. De groep wordt vaak gesplitst en daarom zoeken we iemand die zowel individueel voor de groep kan staan, maar ook goed kan samenwerken met de andere trainer van de MO13.
 
Wij zoeken iemand die:
– Enthousiast en communicatief vaardig is;
– Affiniteit heeft met meiden;
– Bereid is mee te denken in de organisatie en ontwikkeling van MVVA;
– Oog heeft voor de ontwikkeling van de meiden, zowel op individueel niveau als in groepsverband;
– Voetbaltechnisch inzicht heeft;
– Ervaring heeft in het geven van training. Het bezit van een UEFA – C diploma is een pre;
 
Wat bieden wij:
– Enthousiaste en talentvolle meiden;
– Een jong en dynamisch team;

– Korte en duidelijke lijnen binnen de organisatie;
– Ontwikkelingsmogelijkheden;
– Fijne sfeer;
– Kledingpakket en passende vergoeding.
 
Mocht je nog meer informatie willen, dan kun je contact opnemen met onderstaand mailadres. Ben jij de train(st) er die we zoeken en ga jij met ons deze mooie uitdaging aan? Mail dan vóór 28 juni jouw motivatie en (voetbal) cv naar info@mvva.nl
 
 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief